yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Değişik bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen önmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Sav konusu gönül zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

 Fonksiyonel başüstüneğu denli dekoratif tasarımlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedili çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine normal olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla bile işlem adımları çoklukla şunları bâtınerir:

Menfi takdirde konulevini namına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal yangın kapısı edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page